modernity blog.

modernity blog.

#mondaymotivation - Kávé helyett, EZT hallgasd meg!

A Tha Shudras új dala átdob az új évbe! Exlusive interjú Trap kapitánnyal, a Tha Shudras frontemberével!

2018. november 26. - modernity

thashudras.jpgAz új slágeretek, nálam egyből bekerült a „motivációs dalok” c. lejátszási listámba. Teljesen más, mint az, amit eddig a Shudrastól hallhattunk, azonban mégis ugyan az az erő van benne. Hogyan született meg ez a nóvum?

„Köszönjük szépen, az új dal azért nagyon különleges számomra, mert „Hosszú idők múltán” ez az első nóta, amit nem úgy írtam, hogy megfeleljen a hazai piacnak vagy, hogy a szakmában vajon majd Úristen mit szólnak hozzá…

Belefáradtam a nonstop alkalmazkodásba, abba, hogy kifele élünk, totál hamisan és reggel egyszer csak ezt a refrént kaptam, miközben nyomkodtam a telómon a zongora appot. Bekászálódtam a kis otthoni stúdiómban és elkezdtem meghangszerelni, miközben megszületett a versszak, majd később az egész dal, teljesen magától.”
thashudras2.jpgTöbbször kérdezték már tőletek, hogy kiknek szól a „Tha Shudras”, azonban konkrét választ nem igazán adtatok még erre, nem tudjátok vagy nem akarjátok definiálni magatokat? A Play my game-et egy adott közönségnek írtátok?    

„Erre a kérdésre, akkor kezdett kirajzolódni az identitásunk, amikor még halandzsa énekkel hallgattam a dalt. Igazából megalakulásunktól kezdve a szemünk előtt volt a válasz, viszont most már, hogy több korszakunkon is túl vagyunk, és sikerült levonni a történeteink tanulságát is, talán definiálhatom magunkat.

Azt mondom, hogy azokért vagyunk, és azoknak írok dalt, elsősorba, akik bármivel kapcsolatban is egyedül érzik magukat. Akik megbújnak a sötétben és nem mernek kijönni a fényre… Akik fekete bárányoknak érzik magukat és nem veszik észre, hogy különlegesek. Hogy tudják, nincsenek  egyedül a problémáikkal.

Ezeknek az embereknek szólunk. A koboldoknak, a tündéreknek, a robotoknak, az űrlényeknek, a törpéknek és óriásoknak, a szuperhősöknek, akik rút kiskacsának hiszik magukat.

Erről szól a Play My Game… Ismerd meg a saját varázserődet! MERT VAN!”  

A bejegyzés trackback címe:

https://modernity.blog.hu/api/trackback/id/tr1914393480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása