modernity blog.

modernity blog.

A tavasz a Kik-be is megérkezett!

divatos szettek kicsiknek és nagyoknak

2019. március 06. - modernity

Már nagyon vártuk és végre megérkezett a tavasz és hozza magával gyönyörű virágait is. Ahhoz, hogy a természet virágköntösét feltudja venni bizony egy kis csapadékra is szükségünk van. Ezzel együtt jár, az hogy néhol tócsák lesznek az oviba-suliba vezető úton… és legyünk őszinték, mindannyian tudjuk, hogy ez mit jelent:

A Kik tavaszi, gyerekeknek szánt kollekciójában nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az összes helyzetben helytálljanak, a maximális kényelmet nyújtsák viselőjének és nem utolsó sorban mintázatukkal figyelemfelkeltők legyenek.
o12v2_kik_p04_2019_s13_overalls_132.jpgEz utóbbival a gyerekeknek szerettünk volna kedveskedni, hiszen egy szép, élénk minta egyből felkelti az érdeklődésüket és szívesen hordják ezeket a játékos darabokat. 
o12v2_kik_p04_2019_gummistiefel_v02.jpgA szettek tervezésénél figyeltünk arra is, hogy a kisfiúk és kislányok a gumicsizmájuk mintájához passzoló esőkabátot is tudjanak választani, de az egyes darabok más, már akár meglévő ruhácskákhoz is passzoljanak. 
o12v2_kik_p04_2019_s13_overalls_542.jpgÜzleteinkben további gyönyörű tavaszi ruhákat választhatunk gyermekeink és a saját magunk számára is.

A cikkben szereplő termékek csak limitált darabszámban elérhetőek, ezért ha teheted minél hamarabb látogasd meg a hozzád legközelebb eső Kik üzletet és szerezd be még ma! :) 

Az online felületekre feltöltött képeidnél, pedig használd a: #lovekik hastaget, hogy mi is rád találjunk és akár egy-egy jólsikerült pillanatot mi is megoszthassunk a közösségi média felületeinken.




A bejegyzés trackback címe:

https://modernity.blog.hu/api/trackback/id/tr3014671031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása