modernity blog.

modernity blog.

Végre itt a plugin, ami számláz helyettünk!  

A manuális számlázásnak vége.

2019. március 01. - modernity

Hatalmas problémára nyújt megoldást az új WordPress, WooCommerce rendszerekhez, kiegészítőként telepíthető számlázz.hu WordPress plugin. Segítségével könnyedén összekötheted webáruházadat a számlázóprogrammal, így a bővítmény lehetővé teszi, hogy weboldaladról is elérhesd a kiállított, továbbított számláidat.   
fokep.jpg
És miért is fontos ez? Azért, mert eddig, hogy ha valakinek volt itthoni adókötelezettségű webshopja, akkor neki nem volt olyan automatizációs lehetősége, ami lehetővé tette volna azt, hogy a vásárlások után a rendszer kiállítson és egyből el is küldjön a vásárló részére egy számlát, ami könyvelhető, és megfelel a magyar adózási törvényeknek is.
kep_1.pngÍgy ez a folyamat megrendelésenként a legtöbb esetben manuálisan zajlott, ami igen azt jelentette, hogy ha van egy webshop, akkor minden tranzakcióról kézzel kellett megírni, vagy az online felületeken kellett össze kattintgatni a vásárlóknak szánt számlánkat, majd azt elküldeni az adott vásárlónak. (e-mailben vagy postán)
Ez időben, egy átlagos magyar webshop forgalmát tekintve, körülbelül 1 óra extra időtöltést jelentett naponta. (Természetesen nagyobb forgalommal rendelkező online tereknél ez az idő hatványozottan nő.) Az új számlázz.hu plugin erre ad megoldást.

Az érdekesség az egészben az, hogy nem a számlázz.hu csapata fejlesztette le a terméket, hanem egy vállalkozó, 24 éves egyetemista lány, aki megelégelte, hogy az értékes ideje a számlázásra megy el évek óta, így a vállalkozásához amúgy is elengedhetetlen fejlesztésre nem volt hajlandó tovább várni és megcsináltatta magának. Szerencsére gondolt sorstársaira is, ezért IDE kattintva, bárki meg tudja vásárolni tőle a bővítményt.
 
De pontosan mit is tud ez a kis csoda?
- Elektronikus vagy papír alapú számlát is ki tudsz állítani a jogszabályoknak megfelelően, mindeközben a számlázz.hu biztosítja a számlák kiállításához szükséges időpecsétet.
- Az alábbi számlatípusok generálása engedélyezett a kiegészítővel: díjbekérő, előlegszámla, végszámla, sztornó számla, nyugta és még a tömeges számla generálás is megoldható.
- Egyéni adókulcsot is be tudunk állítani benne.
- Megadhatjuk a számla előtagját is.
- Kivitelezhető a számla automatikus teljesítettnek jelölése.
- Devizás számla kiállítására való lehetőség.
- Adószám bekérésre a pénztár oldalon.
- Többnyelvű e-mail küldési lehetőség, így minden vásárló olyan nyelven kapja meg a számláját, amilyen nyelven használja a webshopot.
- Saját e-mail kép létrehozása HTML segítségével. Ezzel a funkcióval búcsút mondhatunk az unalmas és sablonos e-maileknek, feldobhatod bármilyen kinézettel, amivel csak szeretnéd.

- XML fájl testre szabása a következő filterekkel, hogy külön lehessen szabályozni a sima számla/díjbekérőt, a nyugtát illetve a sztornó számlát:
- woo_szlahu_xml: Számla/díjbekérő/előleg/végszámla
- woo_szlahu_nyugtaxml: Nyugta
- woo_szlahu_stornoxml: Sztornó
kep_2.pngAz ügyfélszolgálatuk pedig örömmel áll rendelkezésedre, hogy segítsenek az esetleges problémák felmerülése esetén.

És ha ez mind nem lenne elég, akkor most jönnek az extrák:
- Ajándékba kapott tutoriálok: a vásárlás után egy e-mailt amiben kapod őket, a plugin telepítéséhez és használatához részletes videós és írott anyagokat, így bárkinek gyerekjáték lesz feltelepítenie és használnia a kiegészítőt.  
- A plugint folyamatosan felülvizsgálják a készítők és fejlesztik, azonban neked nem kell újra megvásárolnod, mert a frissítéseket ingyenesen megkapod e-mailben, minden egyes updatekor. 
- Kukacoskodók figyelem: amennyiben észreveszel olyan hasznos funkciót, amit nincs beépítve a pluginba, akkor 10% kedvezményben részesülsz.

Most komolyan, a héten ennél menőbb dolog már biztosan nem lesz az Interneten!  ;)  

A bejegyzés trackback címe:

https://modernity.blog.hu/api/trackback/id/tr8014661483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása