modernity blog.

modernity blog.

Top 3 alkalmazás, hogy sikeresebb legyél az új ében!

2019. január 01. - modernity

1- Ébredj időben
Kétféle app, hogy mindenki megtalálja a hozzá közel állót. Az elsőt ajánlom a gyorsan kelőknek, másodikat pedig a krónikus szundi használóknak. 

1/a) Dawn Chorus 
Androidra és IOs-re is ingyenesen letölthető, ennek az egyszerű ébresztő applikációnak a különlegessége, hogy az általunk kiválasztott madárcsicsergésre kelhetünk reggelente. Egyszerre akár öt, hozzánk közel álló csicsergést is kiválaszthatunk, így akár mindennap az általunk komponált szonátára ébredhetünk. Lehet valami ennél természetesebb? 
csicsergos.jpeg 1/b) Alarmy
Andoridra és Apple termékekre is ingyenesen letölthető, roppant praktikus app hétalvóknak. Különlegessége, hogy felkelésnél csak akkor hagyja abba az ébresztést az applikáció, amikor egy, előzőleg általunk kiválasztott feladatot végrehajtottunk. Három feladat típus közül választhatunk: egy előzőleg kiválasztott tárgyat lefotózni (érdemes a hálószobán kívüli helyet keresni, ahova reggel egyből megyünk, pl: mosdót vagy a kávéfőzőt a konyhában.), vagy választhatjuk a „Rázd meg a telefont X-szer” opciót, itt kiválasztjuk hogy hányszor szeretnénk megrázni a telefonunkat ahhoz, hogy abbahagyja az ébresztést, illetve a kedvencem: három egyszerű matekpéldát kell megoldani. Ez utóbbi az agyunkat is felpörgeti, így már nem félkómásan kezdjük a reggelt.
alarmy.jpg 2- Takarékoskodj, kövesd nyomon a kiadásaidat!

Koin - egyik kedvencem, praktikus és magyar fejlesztés!
Az applikáció segítségével napi lebontásban is láthatjuk, hogy mire mennyit költünk. Ezzel takarékosságra és jövőbeli pénzügyi tudatosságra ösztönözheti a felhasználót. Ha nem szeretnénk a telefonunkon vezetni a költségvetésünket, a szolgáltatás weboldal is tökéletesen használható erre a célra, ahova Google- és Facebook-fiókkal, valamint e-mail-címmel is lehet regisztrálni. A “+” jelre kattintva vihetünk fel új bevételeket és kiadásokat is miközben megadjuk az összeget és a kategóriát a különböző tételeinknek: Pl: ruházat, számlák, nasi) A rendszerezőbb típusú embereknek extrán jó, hogy címkéket és fényképeket is adhatunk az újonnan felvett tételhez. Ez különösen jól jön a rezsi számlák nyomon követesénél! ;)
Az egyenleg menüpontban láthatjuk az aktuális költségeinket és az „áttekintő” funkcióval a jelenlegi pénzügyi állásunkat is megtudjuk nézni, amit a program kategóriánként konkrét összegben vagy százalékos arányban mutat meg nekünk. A kimutatásokat lehet heti, havi és éves szűrésekben is nézni.
koin.jpg

koin_11.jpg

3- To Do szolgáltatás, ami e-mailben küldi a teendőidet!
FollowUpThen - Nem is igazi app „csak” egy szolgáltatás, de roppant praktikus, hiszen sokan azért nem használnak különböző ToDo alkalmazásokat, mert az e-mailjeik között szeretik látni a teendőiket. A FollowUpThen pont ezt adja meg.  Nagyon egyszerű a használata:
Az új tennivalónkat egy email elküldésével lehet rögzíteni, és ezzel együtt automatikusan emlékeztetőt kérni hozzá. Az emlékeztető levél pedig akkor érkezik, amikorra mi beállítjuk. A beállítás a kedvenc részem, hiszen minden esetben csak a kukac előtti karakterekkel szabályozhatjuk, a feladatot, amit az e-mail tárgy mezőjében adhatunk meg. A feladatainkat a @followupthen.com-ra kell küldenünk, a kukac előtt pedig angol kulcsszavakkal kell jelezni, hogy mikor akarunk emlékeztető levelet kapni.

Például:

ITT megtaláljuk az összes használható rövidítést, ITT pedig egy videós használati útmutatót is a szolgáltatáshoz! Az ingyenes változatban havi 50 emlékeztetőt állíthatunk be, azonban havi szinten 2 dollárért 250, 5 dollárért 750, 9 dollárért pedig korlátlan számú teendőt vihetünk fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://modernity.blog.hu/api/trackback/id/tr7414527096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása