modernity blog.

modernity blog.

Köszöntő

2017. december 10. - modernity

Sziasztok!  (Hi - English version below)
 
Üdv a blogomon, örülök, hogy itt vagytok. Három fő téma különböző tartalmaiból szemezgethettek magyarul és angolul is.

Hazai Hétfő:
Ezen az oldalon lévő bejegyzések hétfőnként jelennek meg és hazai értékteremtőket mutatok be rajta nektek. Legyen ez egy jó könyv, egy ügyes dizájner vagy akár egy új, izgalmas kezdeményezés. 

Szépség Szerda:
Itt minden szerdán divattal, sminkkel, szépségápolással kapcsolatos posztok jelennek meg az évszakokhoz aktualizálva.   

Péntech:
Nem titkolt módon péntekenként jelenik meg és talán nem túlzás azt mondanom, hogy ez a kedvenc részem a blogban. Itt konyhanyelven mutatok be nektek applikációkat, innovációkat és a modern kor adta új lehetőségeket, amivel az életünket megkönnyíthetjük.


Bármelyik nap témájához kommentben várok ötletetek tőletek.  Nyugodtan írjátok meg, hogy ha van olyan dolog, amiről szeretnétek többet tudni vagy csak nagyon érdekel titeket és megpróbálom beilleszteni a témáim közzé.
 
Gabi

                                                                       ENGLISH VERSION

Hi,

Welcome to my blog, I’m glad you’re here. You can browse from three main topics both in English and in Hungarian.

Hazai Hétfő:
Every Monday on this page I’ll introduce local value creators. It may be a good book, a handy designer or something new, interesting initiative.

Szépség Szerda:
On Wednesdays, I’ll post about fashion, makeup and beauty while keeping in mind the actual season.

Péntech:
Coming out on Fridays (surprise J). I have to admit this is my favorite topic. I’m going to present to you new applications, innovations and opportunities that could ease our lifes in the modern era.    

 You are welcome to comment your ideas regarding any topic. If there is anything you are interested in or would like to see on the page please feel free to write me and I’ll do my best to include it in the future. 

Best, Gabi

A bejegyzés trackback címe:

https://modernity.blog.hu/api/trackback/id/tr6013470851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása