modernity blog.

modernity blog.

Ez az 5 legjobb last minute ajándékötlet Valentin-napra!

Adj élményt Valentin-napra!

2019. február 14. - modernity

Mi is lehetne jobb ajándék, mint egy közös élmény ezen a napon? Ezért összegyűjtöttem öt last minute és nem utolsó sorban pénztárcabarát lehetőséget, amire akár még az utolsó percekben is lecsaphatsz!

5. VR randi
Ha egy izgalmas, közös élményt szeretnétek átélni, akkor kalauzold el párodat a virtuális valóság különböző világaiba. Biztosan mindenki megtalálja az érdeklődési körének megfelelő VR élményt: kezdve akár a közös 3D rajzolással, majd folytatva egy teljesen másik világban például a Google maps segítségével elutazhattok bárhova együtt, és akár még egy Zombi apokalipszistől is megmenthetitek a földet együtt. Nem utolsó sorban pénztárca barát, ugyanis a különböző kuponos oldalakon nagyon kedvező áron lehet szert tenni egy-egy VR randira.

4. Kézzel készített ékszer
Na de nem neked kell kézzel készíteni, ha a Mirc ékszerek közül választasz. Az ékszerek akril fonalból és 925-ös finomságú ezüstből készülnek, de egyedi kéréseket is megvalósítanak, akár 14 karátos aranyból is. Karkötőik a kis csomóknak köszönhetően állítható méretűek, így nem kell aggódnod, a megfelelő méret kiválasztása miatt sem. Beszerezheted magától Mirctől is, vagy országosan a Balogh Óra – Ékszerboltokban. És természetesen, a szerelmesek napja alkalmából az eszüst karkötők is kedvezménnyel kaphatóak.
dsc_0069.jpg

3. Az olvasás öröme
Ajándékozz néhány szabad órát kedvesednek, Kemény Gabriella – Zsebuniverzum című verseskötete tökéletes választás, rövid és egyben tartalmas, elgondolkoztató szösszenetek a mai rohanó világba. A kötetre jelenleg Bálint napi akció is van, így nagyon kedvező áron tudod ITT beszerezni.
covers_511963.jpg

2. Saját készítésű kuponok
Személy szerint nekem talán ez a kedvenc ajándékötletem, hiszen bármikor adható és teljesen a partnerre lehet szabni, példának okáért ki ne örülne, egy „ elmosogatok helyetted” vagy „ma este elviszlek moziba” kuponnak? Természetesen bármit ráírhattok, csak a képzeletetek szab határt a kuponoknak, amiket könnyedén és igényesen ráadásul teljesen ingyen eltudtok készíteni a www.canva.com oldalon.
20e2b9a3a8c2dcf7047c273ee45918cb.jpg

1. Hétvége a noszvaji Erdei Kisházban
Ez egy igazi joker ajándék, hiszen a Kisházba percek alatt tudsz online vagy akár egy rövid telefonhívás által időpontot foglalni. Ezenfelül az Erdei Kisház egy olyan élmény ad mindkettők számára, amire mindig boldogan fogtok visszagondolni. Noszvajon a felhőtlen kikapcsolódás garantált a gyönyörű túraútvonalaknak és a finom boroknak köszönhetően. A helyszínen többek között a meghittségen kívül: borospince, dézsafürdő és jakuzzi teszi felejthetetlenné az ottartózkodást. Az csodaszép panorámával rendelkező terasz pedig megkoronázza az étkezések és az éjszakába nyúló beszélgetések hangulatát.

 51855854_1988211614817590_497136365658439680_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://modernity.blog.hu/api/trackback/id/tr7414626752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása