modernity blog.

modernity blog.

Így lesz puha bőröd télen is!

2017. december 13. - modernity

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én imádom a telet. A bőröm velem ellentétben annyira nem szereti, hajlamos a kiszáradásra, amit leginkább azon veszek észre, hogy az orrom és a környéke többször szokott hámlani.

 
Alapvető, hogy nyáron és télen különböző típusú gondoskodásra van szüksége a bőrünknek. Nyáron minél vizesebb, frissebb alapú testápolási szereket választok, miközben télen a minél gazdagabb termékeket használom a hatékonyabb hidratálás érdekében.

Ezért összeválogattam nektek pár kedvenc termékemet, amik mindenki számára elérhetőek.

Hajápolás: 

Sokan elfelejtik, de a hajunk védelme télen is óvintézkedéseket érdemel. Ezért én a Garnier Fructis -Grow Strong samponját és balzsamját használom a hajamra. Nagyon tetszik az illatuk és valami hihetetlen puhává varázsolják a hajamat. Kiegészítésként hetente egyszer a termékcsalád hajpakolását is alkalmazom, ami segít megelőzni a hajam elszállkásodását. A hajmosást pedig minden alkalomkor a hajvégápoló olaj használatával fejezem be.25383291_1875663792462926_316303239_o.jpg

Arcápolás:

Reggelente a sminkelés előtt  a Garnier micellás vizével szoktam megtisztítani a bőrömet, majd a Rossmanban kapható Alterra natúrkozmetikum matt hatást biztosító hidratálóját viszem fel.

Az esti rutinom abban más, hogy micellásvízzel eltávolítom a sminket. Ezután egy Garnier arclemosóval és langyos vízzel megtisztítom a bőrömet és a Vichy Idealia termékcsaládot használnom az arcomon és a szemkörnyékemen is.

Kiegészítő tevékenységként hetente egyszer használok arcpakolást, ami vagy a Rossman saját márkás holt tengeri arcpakolása, vagy egy házi készítésű avokádós arcpakolás. (ha érdekel titeket a recept egy külön posztban szívesen leírom nektek)

Testápolás:

A testemen a téli időszakban a Dove - Pro Age tusfürdőjét használom, ami VALÓBAN -ez nem rekláem - már első alkalom után érezhetően puhábbá- hidratáltabbá varázsolja a bőrömet. Alkalmanként a testáplóját is szoktam használni.

Egy extra tipp a testápoláshoz: hetente egyszer, érdes mosdókesztyűt használok a zuhanyzáshoz, majd ezután a The Body Shop csokis testradírjával átmasszírozom a már megtisztított területeket, amitől extra puhává válik a bőröm, és az illata valami brutálisan finom.
25401042_1875661032463202_1827598466_o.jpg

Kézápolás:

Utoljára, de nem utolsó sorban, ami nagyon fontos és –nem csak télen- az egy jó kézkrém. Fél éve fedeztem fel a Krémpatikát. Teljesen magyar márka és nagyon-nagyon elérhető áron adják a termékeiket, ami azért megdöbbentő mert, minden teljesen természetes alapanyagokból készül és Budapest belvárosában van a boltjuk.

A mandula olajos kékrémüket használom jelenleg, de hamarosan elfogy, ezért újra meglátogatom őket, több termékük is van amit ki szeretnék még próbálni.

25371142_1875660992463206_224639496_o.jpg

multifunkcionális tipp:

A NIVEA KRÉM 
Télen a lakásból sosem lépek ki úgy, hogy ne lenne nálam, hiszen ez a krém valami csoda. Kis mennyiségben bárhova alkalmazható. A pár száz forintba kerülő mini verziója a legkisebb táskámban is elfér, totálisan kötelező darab mindenkinek a téli hónapokra.
25383300_1875660972463208_224096526_o.jpg

Kíváncsi vagyok a ti téli tippjeitekre is, írjátok meg kommentben, hogy ezekből ti mit használtok. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://modernity.blog.hu/api/trackback/id/tr4813498889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása